Articles

Restaurant No-showers: Tilbyd en bedre kundeoplevelse og vær sikret din omsætning

arrow_backTo the overview

13 March 2024 | viva.com

Forestil dig dette - en fuldt booket aften, borde dækket op med omhu, og kokke klar til at lave mad, kun for at blive mødt af tomme pladser. Det er et scenarie, restauratører oftere og oftere oplever, som efterlader restauratørerne med tabte indtægter og spildte ressourcer. Men hvad nu, hvis der var en løsning, der kunne afbøde dette problem og sikre en bedre restaurantoplevelse for alle?

Her kan viva.com hjælpe med innovative betalingsløsninger, der er skræddersyet til restauranternes behov. I kernen af denne løsning ligger en forpligtelse til at hjælpe restauranterne med at tackle dilemmaet om no-showers.

Betalingslink

En af de vigtigste funktioner, viva.com tilbyder, er fleksibiliteten for restauranter til at implementere udeblivelsesgebyrer, når det er nødvendigt. Med funktionen ”betalingslink” kan restauratører problemfrit sende et betalingslink med gebyrer for udeblivelse af bookinger, især ved reservationer af en betydelig størrelse, hvor virkningen af udeblivelse mærkes mest alvorligt. Denne proaktive tilgang afskrækker ikke kun aflysninger i sidste øjeblik, men kompenserer også restauranterne for den indtægt, der går tabt på grund af fraværende gæster og mangel på nye gæster, der kunne have fyldt bordene ud i dette tidsrum.

Nem og hurtig integration

Vores viva.com | Smart Checkout løsning kan integreres med eksisterende bookingsystemer, som tager restaurantledelse et skridt længere. Gennem tokenisering af kortoplysninger på tidspunktet for reservationen, sikrer platformen, at restauranter har midlerne til at opkræve gæster, der udebliver fra deres reservationer. Denne integration strømliner processen for begge parter, øger effektiviteten og minimerer administrative byrder.

Bedre kundeoplevelse

Ud over at håndtere operationelle udfordringer for restauratøren prioriterer viva.com at levere en betalingsløsning med unikke funktioner, der kan hjælpe restauranters vækst, såsom ved at tilbyde en intuitiv funktion til drikkepenge, som kan tilpasses og sikre en problemfri oplevelse for gæsterne. Med surcharge som en del af løsningen, kan du se dig fri for de ekstra gebyrer, der er ved særlige korttyper, som forbedrer din indtjening.

Ved at tilbyde en smidig betalingsoplevelse og gennemsigtig kommunikation om no-show politikker ved reservation, fremmer platformen tillid og loyalitet blandt kunderne. Dette bidrager til en positiv madoplevelse og tilskynder til gentagne besøg.

I den løbende debat omkring udeblivelse af reservationer hos restauranter, ønsker viva.com at tilbyde en praktisk og innovativ løsning. Gennem vores skræddersyede betalingsløsninger tager vi ikke kun fat på umiddelbare udfordringer, men vi lægger også grunden for et mere robust og kundeorienteret restaurantmiljø i Danmark og andre steder. Efterhånden som restauranterne omfavner fremtiden for restaurantoplevelser, står viva.com klar til at støtte deres rejse hvert skridt på vejen.Ønsker du at høre mere om vores løsning, eller hvordan vi kan hjælpe med no-show gebyrer, er du velkommen til at komme forbi vores stand på Foodexpo eller kontakte vores sælgere.

This article is written by:

viva.com

Viva.com delivers the future of payments to all types of businesses. With presence in 24 markets, it is the payment institution with the largest footprint in Europe. Viva.com’s mission is to change the way businesses pay and get paid, offering truly unifying, localized and digital payments solutions and embedded banking services tailored to their needs. With the innovative viva.com | Terminal App and Tap on Any Device businesses can choose between more than 985 devices as their terminal. In addition to in-store payments, businesses can use the payment gateway viva.com | Smart Checkout for onli

See profile

Meet us at Foodexpo 2024

Danny Turchi

viva.com

At the exhibition

Danny Turchi

Michael Elvekjær

viva.com

At the exhibition

Michael Elvekjær

Sinne Finsen

Senior Enterprise Manager

viva.com

At the exhibition

Sinne Finsen

Django Cevik

viva.com

At the exhibition

Django Cevik

Hector Nielsen

viva.com

At the exhibition

Hector Nielsen

Martin Jensen

Inside Sales Executive

viva.com

At the exhibition

Martin Jensen

Ralf Makne Johansen

viva.com

At the exhibition

Ralf Makne Johansen

Anders Pedersen

viva.com

At the exhibition

Anders Pedersen

Ahmad Mahmoud Hammoud

viva.com

At the exhibition

Ahmad Mahmoud Hammoud

keyboard_arrow_up